Mick Øgendahl - SPAS
Mick Øgendahl - SPAS

Mick Øgendahl - SPAS

Udgivet af Microphone ApS

Stream Mick Øgendahls SPAS - lej eller køb online


Er du til revsende satire, klare politiske kommentarer og indlæg, som sætter dagsordenen i samfundsdebatten? Ja, så er det her nok ikke showet for dig – for det er bare en stor vidunderlig og beskidt gang SPAS. SPAS er showet, hvor Mick Øgendahl skider på alle fine fornemmelser og indholdsmæssige overvejelser - og bare er sig selv. Helt anarkistisk dyrker han det grimme og præsterer ren guerilla-komik fra start til slut. Det er Mick Øgendahl, når han er allerbedst. Mick Øgendahls femte solo stand-up show SPAS blev så populært, at der hurtigt blev oprettet ekstra shows, og det er set af mere end 80.000 live publikummer. Mick Øgendahl fik også, helt velfortjent, prisen som ”Årets komiker 2012” for SPAS ved TV2’s Comedy Galla.
Mick Øgendahl Comedy Stand-up
Leje
29 DKK
48 timers adgang
Køb
39 DKK
Download link til fil
Køb samling
play_arrow
Lignende
Vis alle arrow_right
Mick Øgendahl - FEST
Mick Øgendahl - FEST
Leje: 29 kr
|
Køb: 39 kr
Mick Øgendahl - Propaganda
Mick Øgendahl - Propaganda
Leje: 29 kr
|
Køb: 39 kr
Mick Øgendahl - Undskyld
Mick Øgendahl - Undskyld
Leje: 29 kr
|
Køb: 39 kr
Mick Øgendahl - Tåfræser
Mick Øgendahl - Tåfræser
Leje: 29 kr
|
Køb: 39 kr
Mick Øgendahl - Micktrix
Mick Øgendahl - Micktrix
Leje: 29 kr
|
Køb: 39 kr
Mick Øgendahl - FEST med undertekster
Mick Øgendahl - FEST med undertekster
Leje: 29 kr
|
Køb: 39 kr

Mick Øgendahls kontroversielle show SPAS


SPAS er det seneste show fra den anerkendte danske komiker Mick Øgendahl. Showet er kendt for sin kontroversielle og grænseoverskridende humor, hvor Mick Øgendahl skider på alle former for selvcensur og politisk korrekthed. I SPAS får man Mick Øgendahl i sin reneste og mest anarkistiske form. Han dyrker det grimme og leverer ren guerilla-komik fra start til slut i showet, der varer ca. 100 minutter. SPAS blev godt modtaget af både anmeldere og publikum. Mick Øgendahl blev på baggrund af showet kåret til Årets Komiker 2012 ved Comedy Gallaen i Operaen. Showet er nomineret i flere kategorier til diverse priser for sin kontroversielle tilgang til stand-up comedy.


SPAS, som er det femte af Mick Øgendahls shows, blev godt modtaget af både anmeldere og publikum. Mick Øgendahl blev på baggrund af showet kåret til Årets Komiker 2012 ved Comedy Gallaen i Operaen. Showet var nomineret i flere kategorier til diverse priser for sin kontroversielle tilgang til stand-up comedy.
»SPAS er leg. Det er fri dressur. Der er ingen doktriner. Det er bare spas. Jeg håber at kunne byde publikum på en god aften, hvor man får grinet, glemmer sine problemer og slapper af. Men showet er en organisk klump - det ændrer sig hele tiden. Der er selvfølgelig en ramme, et skelet, som jeg så kan bygge på. Stand-up er lidt ligesom film - hvis der ikke er noget overraskelsesmoment, gider man ikke se det. En joke er jo ikke sjov, hvis man kan gætte sig til, hvad der sker.«

De seneste år har Mick Øgendahl bevæget sig mere og mere rundt i filmens verden med store roller i blandt andet »Blå Mænd« og »Alle for én,« og den kommende »Alle for to,« hvor han i alle tre tilfælde også har været involveret i manuskriptarbejdet.
SPAS har fået blandede reaktioner fra publikum. Nogle mener, showet er temmelig fladpandet humor uden de store overraskelser. Andre hylder det som Mick Øgendahl, når han er allerbedst, og roser de spastiske bevægelser og den anarkistiske komik.
Uanset holdning er de fleste enige om, at SPAS cementerer Mick Øgendahls position som en af Danmarks absolut bedste stand-up komikere.
SPAS er efterfølgeren til Propaganda og forgængeren til FEST.