Mick Øgendahl - FEST
Mick Øgendahl - FEST

Mick Øgendahl - FEST

Udgivet af Microphone ApS

Stream Mick Øgendahls FEST - lej eller køb online


I 2016 og 2017 turnerede Mick Øgendahl rundt for udsolgte sale i hele landet med showet FEST. Det taler for sig selv: Oplev intimiteten og stemningen, når Mick Øgendahl med glæde og begejstring, leger sig igennem showet foran et feststemt publikum. Stream Mick Øgendahls FEST lige her.
Et barnligt sind i en efterhånden gammel krop. Mick Øgendahl har været i 'gamet' i snart mange år. Alligevel føler han sig som en af de nye. Glæden og begejstringen ved at stå foran et publikum er stadig lige så stor, som da han første gang trådte op på de skrå brædder.
Du kan se Mick Øgendahls show FEST fra 2017 lige her ved enten at leje showet i 48 timer eller købe adgang til download. Uanset så står der et klasseshow og -fest klar til dig!
Mick Øgendahl Comedy Stand-up
Leje
29 DKK
48 timers adgang
Køb
39 DKK
Download link til fil
Køb samling
play_arrow
Lignende
Vis alle arrow_right
Mick Øgendahl - SPAS
Mick Øgendahl - SPAS
Leje: 29 kr
|
Køb: 39 kr
Mick Øgendahl - Propaganda
Mick Øgendahl - Propaganda
Leje: 29 kr
|
Køb: 39 kr
Mick Øgendahl - Undskyld
Mick Øgendahl - Undskyld
Leje: 29 kr
|
Køb: 39 kr
Mick Øgendahl - Tåfræser
Mick Øgendahl - Tåfræser
Leje: 29 kr
|
Køb: 39 kr
Mick Øgendahl - Micktrix
Mick Øgendahl - Micktrix
Leje: 29 kr
|
Køb: 39 kr
Mick Øgendahl - FEST med undertekster
Mick Øgendahl - FEST med undertekster
Leje: 29 kr
|
Køb: 39 kr

Mick Magic i Mick Øgendahls FEST


Komikeren Mick Øgendahl tryllebandt i 2016 og 2017 publikum med sit anmelderroste one-man show "FEST". Forestillingen har turneret landet rundt for udsolgte sale og er nu foreviget på DVD. Øgendahl formår at fange essensen af det danske i skarpøjede observationer og rammende parodier. Med kropskomikkens mesterlige sans for timing og mimik rammer han en nerve i det selvoptagede publikum, der genkender sig selv i det skæve spejl.

FEST, som er det femte af Mick Øgendahls shows, er en fryd for glade sjæle. Om det er den svenske kønsneutralitet "hen", teenagedrenges sprængfarlige opførsel eller hotdogs efter en brandert, rammer Øgendahl lige i sjovskødet. Han åbner op for egne pinsler på den lukkede afdeling, mens lattermusklerne får massage. Som Øgendahl selv udtrykker det med pegefingeren rettet mod sit indre jeg: "Jeg er nok flyttet fra Falster, men Falster er stadig herinde". Hans rødder på Falster og opvækst uden for storbyen siver stadig igennem i det nye show.

Øgendahl er en af de gamle travere på den danske stand-up scene. Alligevel er glæden og nervepirrende begejstring stadig at spore, når han entrerer de skrå brædder. Han insisterer på at gå sine egne veje kunstnerisk og vælger projekter med hjertet. I "FEST" leverer den rutinerede entertainer varen og tryller latteren frem med sin helt egen Mick Magic. Anmelderne har hældt den ene topkarakter efter den anden ned over showet. Men den virkelige anerkendelse kommer ifølge Øgendahl selv fra publikum. Og der er ingen tvivl - "FEST" er en forrygende fest for øjet, øret og lattermusklerne. Showet FEST er efterfølgeren til FEST og forgængeren til hans nyeste show Bad Boy.