Kreativitet på kommando - del 1
Kreativitet på kommando - del 1

Kreativitet på kommando - del 1

Udgivet af Kort & Dokumentar Filmskolen
"Kreativitet på kommando" er et webkursus i, hvordan du mønstrer kreativitet, selv når du er uinspireret og løbet tør for gode idéer.

I det 1. afsnit her forklarer Roald Bergmann hvordan alt består af byggeklodser. Uanset hvad du falder over af kreative produkter, så vil du opdage, at de alle består af ganske simple byggeklodser som ikke er svære at finde på.

Serien på i alt 6 afsnit bringer dig gennem teorien bag "Byggeklods-teknikken" og inkluderer eksempler, inspiration samt praktiske øvelser du kan lave selv eller sammen med andre foran skærmen. Kurset henvender sig til alle der arbejder indenfor kreative erhverv og fag, hvor idéudvikling og kreativitet er essentielt - uanset om du er journalist, tv-udvikler, fotograf, grafiker, eventmager eller kunstner.

OM
Roald Bergmann er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole og har i over 10 år arbejdet med TV og konceptudvikling, som udviklingschef for Pineapple Entertainment og som udviklingsdirektør på Nordisk Film TV.

TID TIL AT NØRDE?
‘Kreativitet på kommando’ er en del af serien ‘Video tutorials i en corona-tid’, som tilbyder gratis online læring til kollegaer, som i øjeblikket går derhjemme uden mulighed for at arbejde.

Se alle videoerne her: tutorials.filmkurser.dk
Se indhold
play_arrow