Dig og et kamera: Udstyrsguide for begyndere – del 1
Dig og et kamera: Udstyrsguide for begyndere – del 1

Dig og et kamera: Udstyrsguide for begyndere – del 1

Udgivet af Kort & Dokumentar Filmskolen
’Dig og et kamera’ er en serie på 13 videoer af den anerkendte filmfotograf og instruktør Kenneth Sorento. Serien handler om at producere historier som VJ, hvor man som enmandshær skal det hele på en gang: Tilrettelægge, filme og lave lyd.

I den 1. tutorial 'Udstyrsguide for begyndere - del 1' tager Kenneth fat i det vigtigste du skal vide om udstyr, når du er ny som VJ.

Formålet med videoserien 'Dig og et kamera' er at hjælpe dig med at strukturere den måde du arbejder på, så du som enmandshær får et større overskud til at fortælle dine historier og udfolde din kreativitet.

OM
Kenneth Sorento er uddannet tv-fotograf og tilrettelægger. Han har godt 20 års erfaring fra film og TV branchen og kaldes ofte ”den bedste VJ i Danmark”.

Hans specialer er dokumentar, reportage og corporate. Som instruktør og filmfotograf har Kenneth blandt andet stået bag dokumentarfilm som ‘På cykel til Kina’ (2001), ‘Yego’ (2003) og ‘Vinterbader’ (2004) og ikke mindst "Kampen om Grønland" som var den mest streamede film på CPH:DOX i 2020.

TID TIL AT NØRDE?
‘Dig og et kamera’ er en del af serien ‘Video tutorials i en corona-tid’, som tilbyder gratis online læring til kollegaer, som i øjeblikket går derhjemme uden mulighed for at arbejde.

Se alle videoerne her: tutorials.filmkurser.dk
Se indhold
play_arrow
Lignende
Vis alle arrow_right
Dig og et kamera: Udstyrsguide for begyndere – del 2
Dig og et kamera: Udstyrsguide for begyndere – del 2
Gratis