Dig og et kamera: Modstand for øvede
Dig og et kamera: Modstand for øvede

Dig og et kamera: Modstand for øvede

Udgivet af Kort & Dokumentar Filmskolen
’Dig og et kamera’ er en serie på 13 videoer af den anerkendte filmfotograf og instruktør Kenneth Sorento. Serien handler om at producere historier som VJ, hvor man som enmandshær skal det hele på en gang: Tilrettelægge, filme og lave lyd.

I den 12. tutorial 'Modstand for øvede' giver Kenneth inspiration til, hvordan du som VJ kan arbejde konkret med et af de vigtigste dramaturgiske begreber.

Se hele serien 'Dig og et kamera' på: tutorials.filmkurser.dk

OM
Kenneth Sorento er uddannet tv-fotograf og tilrettelægger. Han har godt 20 års erfaring fra film og TV branchen og kaldes ofte ”den bedste VJ i Danmark”.

Hans specialer er dokumentar, reportage og corporate. Som instruktør og filmfotograf har Kenneth blandt andet stået bag dokumentarfilm som ‘På cykel til Kina’ (2001), ‘Yego’ (2003) og ‘Vinterbader’ (2004) og ikke mindst "Kampen om Grønland" som var den mest streamet film på CPH:DOX i 2020.

TID TIL AT NØRDE?
‘Dig og et kamera’ er en del af serien ‘Video tutorials i en corona-tid’, som tilbyder gratis online læring til kollegaer, som i øjeblikket går derhjemme uden mulighed for at arbejde.

Se alle videoerne her: tutorials.filmkurser.dk
Se indhold
play_arrow