Tingleff, Tingleff Eller Tingleff
Tingleff, Tingleff Eller Tingleff

Tingleff, Tingleff Eller Tingleff

Udgivet af FBI.DK

Stream Jacob Tingleffs Tingleff, Tingleff eller Tingleff - lej eller køb online


“Tingleff, Tingleff eller Tingleff” er showet, hvor en af Danmarks skarpeste stand-up komikere kombinerer jokes, storytelling og storskærm til en veldrejet historie med udgangspunkt i livets mange valg og det eviggyldige spørgsmål: ”Hvad nu hvis?”
Hvad nu hvis den unge Tingleff aldrig havde forladt fødebyen Kollund, men i stedet giftet sig med ungdomskæresten og fået et rigtigt job? Var han så blevet mere lykkelig? Eller det modsatte? Hvordan ville tilværelsen se ud, hvis der var blevet truffet andre valg undervejs?
Med vanligt vovemod fantaserer Tingleff sig ud ad de veje, han aldrig fik gået, både hvad livsstil, parforhold og politisk overbevisning angår. På den måde møder publikum i alt tre Tingleff’er – virkelighedens Tingleff, samt to der aldrig blev, men som kunne have været.
Det er hylende morsomt, men også sært poetisk, når showet elegant fletter fra stand-up scenens hurtige pointer til storskærmssketches med fornemt gæstespil af bl.a. Frank Hvam og Jonatan Spang.
Showet “Tingleff, Tingleff eller Tingleff” spillede for fulde huse i København og på spillesteder landet over i foråret 2008.
Tingleff Eller Tingleff Comedy Stand-up Jacob Tingleff
Leje
29 DKK
48 timers adgang
Køb
39 DKK
Download link til fil
Lignende
Vis alle arrow_right
Guide til parforhold
Guide til parforhold
Leje: 29 kr
|
Køb: 39 kr
Farvelagte-frustrationer
Farvelagte-frustrationer
Køb: 39 kr