7 lækre hverdagsretter med mere grønt
7 lækre hverdagsretter med mere grønt

7 lækre hverdagsretter med mere grønt

Lev sundt uden afsavn

Vil du gerne leve sundt og evt. også tabe dig nogle kilo?

Opskriftshæftet er lavet med udgangspunkt i, at du kan leve sundt uden afsavn. En måde at gøre maden lettere på, er ved at bruge flere grøntsager.

Grøntsager er relativt fattige på kalorier, giver maden farve, smag og så er de rige på vitaminer og mineraler. Noget der sikrer, at det er nemmere at spise varieret.

At spise varieret er et af kostrådene og det sikrer, at du får det indenbords, som kroppen har brug for og samtidig, at du føler dig tilfredsstillet af forskellige konsistenser og smage, så du bliver mindre tilbøjelig til at spise for meget.

De fleste af retterne tager ca. 30 minutter at lave, men “boller i karry” og “grøntsagspimpet kødsauce” tager længere tid. Du kan med fordel lave større portioner og fryse dem ned til dage med mindre overskud.

En del af retterne kan nemlig fryses og er markeret med (frysevenlig). Hvis du laver større portioner og fryser ned, kan du lette hverdagen helt bogstaveligt talt.

Ps. Retterne er ikke migrænevenlige, men du kan vælge opskriftshæftet "7 lette og migrænevenlige hverdagsretter" i stedet.
Køb
95 DKK
Download link til fil
Lignende
Vis alle arrow_right
7 lette og migrænevenlige hverdagsretter
7 lette og migrænevenlige hverdagsretter
Køb: 95 kr