FOLK FRA HAMMEL-KANTEN 1
FOLK FRA HAMMEL-KANTEN 1
Nyhed

FOLK FRA HAMMEL-KANTEN 1

Udgivet af Forlaget AKKA
En portrætbog om nogle af de mennesker der har sat deres præg på Hammel-egnen igennem årene. Bogen er ikke komplet. Derfor er det bog nr. 1 om folk fra Hammel-egnen.

Forlaget AKKA har sammen med Hanne Bliksted og Flemming Byg forsøgt at finde frem til disse personer. Hanne Bliksted er mangeårig journalist på Aarhus Stiftstidende. Flemming Byg er administrator og primusmotor på hjemmesiden hammel-billeder.dk.

I bogen fortælles blandt andet om Hildebert i Mosen, Bette Johannes, Jens Lundbye og overlærer Søren ”Krølle” Nielsen. Man kan læse om datidens førende biograf arkitekt Holger Pind fra Røgen, fire borgmestre, Lærerinden og korlederen Paula Busch, musikskoleleder og lærerinde Jonna Granum. Vi kan høre om cykelrytteren Chris Anker, popmusikeren Søren Sko og Astrofysikeren Jens Martin Knudsen, Vagn Nielsen der skabte de Grønne Busser, og Edith Jørgensen som startede Suppeholdet.
e-bog FOLK FRA HAMMEL-KANTEN 1 portrætbog PDF format
Køb
99 DKK
Download link til fil
Lignende
Vis alle arrow_right
HAMMEL-FILMEN
Nyhed
HAMMEL-FILMEN
Leje: 45 kr
|
Køb: 75 kr
FOLK FRA HAMMEL-KANTEN 2
Nyhed
FOLK FRA HAMMEL-KANTEN 2
Køb: 99 kr
FOLK FRA HAMMEL-KANTEN 3
Tilbud
FOLK FRA HAMMEL-KANTEN 3
Køb: 99 kr
FORLAGETS UDGIVELSER
Med tiden har Forlaget Akka haft mange andre spændende udgivelser. Blandt andet er der udkommet bøger med gode ture i Hammel området, film med sammenklip og tidsbilleder fra 1950’erne og opefter, en bog-serie med portrætter af meget forskellige personer fra Hammel kanten. Blot for at nævne et lille udpluk.