Dyret!
Dyret!

Dyret!

Udgivet af FBI.DK

Stream Carsten Bangs Dyret! - lej eller køb online


Carsten Bang lufter de dyriske lyster i sit nye one man show “DYRET!”

”Mennesket er verdens mest udbredte pattedyr. Vi har formeret os og spredt os over hele kloden. Men er vi egentlig mere natur end kultur? Er vi styret af dyriske lyster eller er vi højt hævet over jungleloven og de vilde brøl?”, spørger Carsten Bang i sit nye one man show “DYRET!”, der har premiere 11. september og byder på overraskende detaljer og utæmmede spørgsmål.

Siden stand-uppens indtog i Danmark for lidt over 20 år siden har Carsten Bang været en banebrydende tænker inden for genren. Han mestrer som få at kombinere komiske punchlines med filosofiske genialiteter, så en oplevelse med Bang er ikke bare forrygende morsom men udfordrer også vores traditionelle måder at tænke på.

“DYRET!” er Carsten Bangs fjerde store comedy-satsning, og showet lægger sig i kølvandet på de tre tidligere succeser ”Plukker kameler” (2011), ”Bang! Jeg er død” (2009) og ”Har Satan en Fætter?” (2006), der alle resulterede i udsolgte sale samt fire- og femstjernede anmeldelser.

Denne gang bevæger Carsten Bang sig mellem de to poler natur og kultur, mens han gennem sjove betragtninger forsøger at finde frem til menneskets sande åndelige udviklingsstadie.
Dyret! Comedy Stand-up Carsten Bang
Leje
29 DKK
48 timers adgang
Køb
39 DKK
Download link til fil
Køb samling
play_arrow
Lignende
Vis alle arrow_right
Alter Ego
Alter Ego
Leje: 29 kr
|
Køb: 39 kr
Plukker Kameler
Plukker Kameler
Leje: 29 kr
|
Køb: 39 kr
Bang! Jeg er død
Bang! Jeg er død
Leje: 29 kr
|
Køb: 39 kr
Har Satan En Fætter ?
Har Satan En Fætter ?
Leje: 29 kr
|
Køb: 39 kr