img-responsive img-responsive

DET' HELT VILDT

Her kan du købe DET' HELT VILDT bøgerne i den digitale udgave. Hver bog er med én vildtart. Rådyr, fasan og Vildsvin. Alle bøger er flyldt med flotte billeder og gode beskrivelser af hver enkelt køddel på dyret.

Bøgerne giver jægeren og kokken et godt indblik i hvordan hele dyret kan bruges, og hvordan man får mest ud af kødstykkerne.

Podcast
De to vildtkokke Christian og Erik giver tips og tricks til hvordan du får mest ud af vildtet, lige fra skud til servering.
DET´ HELT VILDT - Opskrifter
DET' HELT VILDT - Vildsvin
Nyhed
DET' HELT VILDT - Vildsvin
Køb: 99 DKK
DET' HELT VILDT - Fasan
DET' HELT VILDT - Fasan
Køb: 99 DKK
DET' HELT VILDT - Rådyr
DET' HELT VILDT - Rådyr
Køb: 99 DKK
Vildtkok Podcast
VILDTKOK PODCAST - Knive
VILDTKOK PODCAST - Knive
Gratis
VILDTKOK PODCAST - Vildtspegepølse
VILDTKOK PODCAST - Vildtspegepølse
Gratis
VILDTKOK PODCAST - Vildsvin
VILDTKOK PODCAST - Vildsvin
Gratis